Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

My Prefab HouseIf there is a dream of the dwelling, at this stage my prefab household We're along with you to create your aspiration come correct. You may build your living space at inexpensive rates owing to these properties which have been the two valuable, classy and earthquake resistant. Thanks to these structures, which can be suited to use in summertime and Winter season, it can be done to invest a good everyday living. Additionally, because the quantity is determined in advance, you won't be confronted with shock figures during the construction of your home.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 prefabrik ev fiyatları listesi baz alınarak önerilmiştir.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Ordinary beton evler gibi uzun yıllar boyunca sıkıntısız olarak kullanılabilen bu yapılar, şehir içinde ve doğada güvenle tercih edilir. Kat sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna büyük oranda etki eder.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve prefabrik ev verimli şartlar sağlıyor.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev prefabrik ev modelleri aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Prefabrik yapılar seven,five şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-4 senede prefabrik ev bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila fifty yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çAlright daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem de prefabrik ev fiyatları işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page